Sonia Marí: la xabienca que triomfa a la TV del Panamà

Sonia Marí Sonia Marí Andrés és una valenciana més que ha deixat la seua terra, Xàbia (Marina Alta), per triomfar a un altre país: a la televisió de Panamà (Centreamèrica). Allà és ben coneguda i és tractada com una celebritat més. De 27 anys i pertanyent a una generació que ha hagut de viure una crisi des d’abans, ni tan sols, de poder incorporar-se al món laboral.

Malgrat això, Sonia Marí, com molts altres joves valencians, ha tingut sempre la intrepidesa de deixar tot allò que té per viure en una altra cultura. «Em considere una xica alegre i lluitadora, sí, quan em propose alguna cosa, ho done tot fins a aconseguir-ho», assegura a la Tresdeu.

Familiar, esportista, apassionada del running i mestra d’infantil de formació: «amb la crisi, vaig haver d’anar-me’n fora, treballar a Irlanda i Londres per aprendre anglés». Ara, fa ja quatre anys que Sonia Marí viu al país centreamericà, estabilitzada i treballa en un programa de televisió, cadena del qual ja fa 3 anys que col·labora. «Aní a un càsting fa 4 anys i, mira, em vaig quedar».

Como una flor 
					</div>
				</div>
			</div>
		</div>
    </div>
    <div class=

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.