Los Chikos del Maíz tornen a donar el colp amb ‘Comanchería’

Ja fa mesos que venien avisant lliurant avançaments del que tenien entre mans. I hui 4 d’octubre, Los Chikos del Maíz tornen a donar el colp. El disc s’anomena Comanchería, inspirant-se en el thriller estatunidenc dirigit per David Mackenzie, estrenat l’any 2016. Tal i com passa amb els protagonistes de la pel·li Toby i Tanner, Toni i Nega tornen a reunir-se, però no per assaltar un banc, sinó per incomodar amb la seua sola presència. Escolta ja el disc.Fins la data, Los Chikos del Maíz no s’havien prodigat molt en les col·laboracions. Però aquesta jugada mestra necessitava de bons còmplices. A Comanchería trobarem a Kase.O, Zatu (SFDK), Ana Tijoux, David (La MODA), Charli (Machete en Boca), Monty, Mistah Godeh, Erik Hervé i Laura (Amaika). No tenen armes, tenen 14 temes per desestabilitzar el terreny. Un treball en el qual asseguren, s’han deixat la pell. Comanchería es publicarà en format digipack incloent llibret amb textos i pòster. També hi haurà vinil.


Gira ComancheríaPodeu llegir l'article original Los Chikos del Maíz tornen a donar el colp amb ‘Comanchería’ a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.