El Barnasants 2020 s’estén pel País Valencià com un kalàixnikov cultural

Barnasants celebra el quart de segle amb més de 125 concerts per tots els Països Catalans. El Barnasants 2020, festival de cançó segueix estenent el seu projecte cultural arreu, generant projectes en xarxa, teixint complicitats i fomentant un veritable circuit pels artistes que acull a la programació. Grans noms de la cançó, de totes les generacions, s’agrupen al voltant de la celebració de la 25a edició amb propostes especials i homenatges.


A més de la presència a L’Alguer i Formentera –ja participants d’edicions precedents–, enguany el Barnasants incrementa les col·laboracions amb el País Valencià, amb actuacions d’Hugo Mas, Ivette Nadal i Caïm Riba, Roger Mas o Ester Formosa i Adolfo Osta amb “Perquè vull” a la sala Octubre de la capital valenciana o les actuacions de Pi de la Serra, Toti Soler i Gemma Humet a Bellreguard o Marina Rossell a Gandia. Tota la informació i venda d’entrades prement ací.


A més, el cantautor de Torrent, Pau Alabajos com a cloenda, presentarà al Teatre Micalet de València el seu darrer treball, Les hores mortes, en referència al poema de Martí i Pol inclòs al llibre Estimada Marta.


barnasants 2020


També tindrà lloc el concert La lluita continua en record i homenatge a Guillem Agulló -jove activista valencià de l’esquerra independentista assassinat per militants d’extrema dreta el 1993-, organitzat pel col·lectiu contra la impunitat i l’auge de l’extrema dreta a les institucions i als carrers, i que compta amb una desena d’artistes de primer nivell sobre l’escenari, entre els quals Xavi Sarrià, Feliu Ventura, Smoking Souls, Auxili, JazzWoman, i molts d’altres que s’hi aniran sumant en les properes setmanes. El concert forma part a més d’un projecte més ampli que actualment està en fase de rodatge d’una pel·lícula, entre d’altres iniciatives reivindicatives i de memòria.


CONCERTS BARNASANTS 2020 AL PV


Barnasants HUGO MAS

DIVENDRES 31 DE GENER

CENTRE OCTUBRE (VALÈNCIA).

20 H / 9-12 €


MONTSE CASTELLÀ

DIJOUS 6 DE FEBRER

CENTRE OCTUBRE (VALÈNCIA)

20 H / 9-12 €


IVETTE NADAL I CAÏM RIBA

DIVENDRES 7 DE FEBRER

CENTRE OCTUBRE (VALÈNCIA)

20 H / 9-12 €


ROGER MAS

DIVENDRES 14 DE FEBRER

CENTRE OCTUBRE (VALÈNCIA)

20 H / 9-12 €


PI DE LA SERRA

DISSABTE 22 DE FEBRER

CASA DE CULTURA (BELLREGUARD)

20 H / 3 €


DAVIDE CASU

DIJOUS 5 DE MARÇ

CENTRE OCTUBRE (VALÈNCIA)

20 H / 9-12 €


CRIS JUANICO

DIVENDRES 6 DE MARÇ

CENTRE OCTUBRE (VALÈNCIA)

20 H / 9-12 €


MARINA ROSSELL

DISSABTE 7 DE MARÇ

TEATRE RAVAL (GANDIA)

20:30 H / 12-15 €


ESTER FORMOSA I ADOLFO OSTA

DIVENDRES 13 DE MARÇ

CENTRE OCTUBRE (VALÈNCIA)

20:00 H / 9-12 €


TOTI SOLER I GEMMA HUMET

DISSABTE 4 D’ABRIL

CASA DE CULTURA (BELLREGUARD)

20:00 H / 3 €


CONCERT PER LA VIDA (HOMENATGE A GUILLEM AGULLÓ)

XAVI SARRIÀ, FELIU VENTURA, SMOKING SOULS, AUXILI, JAZZWOMAN…

DIMARTS 14 D’ABRIL

VALÈNCIA


PAU ALABAJOS

DIUMENGE 26 D’ABRIL

TEATRE MICALET (VALÈNCIA)

20:30 H

CONCERT DE CLOENDA / PRESENTACIÓ DISC


Podeu llegir l'article original El Barnasants 2020 s’estén pel País Valencià com un kalàixnikov cultural a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.