Youtubers valencians: el ‘trolleador’ Perxitaa

perxitaa

De vint-i-pocs anys i de València. Humor i videojocs. El youtuber Perxitaa no ha estudiat res que tinga a vore amb fer vídeos, però el milió de subscriptors l’avalen com un dels més seguits i consolidats de la xarxa. Començà a la web del vídeo per exel·lència per l’exemple d’ElRubiusOMG i des de llavors el seu punt fort és trollear en Minecraft ”enganyar” en el seu llenguatge, a altres personalitats de Youtube com TiparracoSA o AuronPlay i l’anònima Violeta. I ho fa amb la sèrie “Cómo trolear a tu vecino”.Cinema, sèries i videojocs, tres elements indispensables del frikisme d’un youtuber de la generació 2.0. Perxitaa està entre el grup de gamers (jugadors) de l’estil de Willyrex, El Rubius i Vegeta777 i, tot i que Minecraft és el seu terreny de joc, els seus inicis fa quatre anys foren trollear també amb el joc Gran Thief Auto.

“Què passa trolls!” és la seua salutació i això és el que es veu al seu canal, però no tot són trolleos. Es poden trobar també d’altres tipus com els habituals en la xarxa #challenges, o reptes, videoblogs i directes. El seu company de #challenges sol ser el barceloní AuronPlay, amb qui guarda molta amistat. Esta parella valenciano-barcelonina ha fet un bon grapat de reptes i, per a això, han emprat des d’ous fins a llimones i salses picants. El darrer: el ‘Cabeza mojada challenge‘.

Nuevo video en el canal!!! Cabeza mojada challleeeeeengeeee 
					</div>
				</div>
			</div>
		</div>
    </div>
    <div class=

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.