XVII Aupa Lumbreiras, torna el festival de rock i punk a Villena

XVII AUPA LUMBREIRAS!!, EL FESTIVAL DE LA RESISTÈNCIA 14, 15 I 16 D’AGOST 2014
Aupa Lumbreiras 2014La XVII edició de Aupa Lumbreiras!! se celebrarà els dies 14, 15 i 16 d’agost de 2014 en el Poliesportiu Municipal de Villena. Hi haurà, com l’any passat, 3 escenaris i 78 bandes en cartell. Albert Pla va ser la primera que anunciaren, després van arribar Rosendo, Sociedad Alkohólika, Gatillazo, Reincidentes, Boikot, Narco, Def Con Dos i M.C.D., i ara li segueixen aquestes:

Porretas, que sempre seran cinc. Després de la marxa de Rober, Manuel Benítez camina ací al peu del canó abrigallant amb la seua guitarra a Pajarillo, Bode i Luis. I els grups internacionals: Skindred i The Selecter. Dos propostes solides i atractives que van de cap al Lumbreiras!!

Pel que fa a bandes estatals també hi assitiran Betagarri, Trashtucada, Habeas Corpus, EUKZ, Kaotiko, Sinkope o Seguismundo Toxicomano.

Els abonaments estan a la venda en la xarxa Ticketmaster (Fnac, Carrefour, Falcó Viatges i www.ticketmaster.es) i a través de la web oficial del festival. El preu és de 35 euros pels tres dies de festival en venda anticipada, 40 euros en taquilla. Els dies solts tindran un preu de 25 euros.