Wasted Youth: un retrat generacional de València

Wasted Youth - Carmen Gray

Una nova exposició relacionada amb la música ocuparà les sales del complexe de Las Naves fins al proper 2 de març. Hi participen artistes com Carmen Gray, Julio Pardo, Paula Prats, Carles Rodrigo i Pau Roca entre molts altres. En aquesta iniciativa comissariada per Marta Moreira i Daniel Borrás trobem músics, fotògrafs, públic i altres agents d’algunes de les escenes alternatives de la ciutat de València.

Wasted-1014x1024Wasted Youth és una selecció de fotografies, vídeos, música i publicacions concebuda com un autoretrat generacional contemporani d’una de les subcultures urbanes de València. Aquesta subcultura, que s’agrupa al voltant del centre social La Residencia i la tradició underground, és un dels motors culturals de la València alternativa. L’exposició és una mena de diari d’aquest col·lectiu en un moment (hui), i en un lloc concret (València). Fotògrafs com Gray o Prats retraten el seu propi ambient social sense artificis i són al mateix temps objecte i subjecte. Un dels objectius de l’exposició és fugir de les catalogacions en etiquetes, que relacionen estretament amb la mercantilització de la imatge de la joventut.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.