[Videolyric] Ciudad Jara dona veu a les represaliades amb “Siglos de golpes”

Ciudad Jara va irrompre el passat 13 de desembre amb el seu primer single, “La Canción del Pensador”. L’univers interior de Pablo Sánchez, líder, compositor i cantant de La Raíz. I des d’avui, la senda es continua estrenyent: des d’aquest dilluns 23 de desembre, “Siglos de Golpes” ja està disponible en totes les plataformes digitals. A més a més, ha estat acompanyada del seu respectiu videolyric, obra de l’estudi Óyeme. Una autèntica perla que s’alça com càntic en defensa de les dones, dels oblidats, dels sense nom, de tots els represaliats. Una perla que dona veu, que apodera i que romandrà intacta al llarg del temps. Una perla que porta l’essència indiscutible de Pablo Sánchez.Un tema molt especial aquest “Siglos de Golpes”, que arriba pocs dies després de que Ciudad Jara esgoten totes les entrades per la seua presentació a la sala Joy Eslava de Madrid. I és que en només 13 hores, prop de 1000 ànimes es van sumar a aquest concert que, el 20 de març, unirà música i emocions.


Reserva el disc


Amb aquestes dues noves cançons, Ciudad Jara ens apropa, encara més, al seu àlbum debut. Donde Nace el Infarto veurà la llum el proper 7 de febrer: 12 cançons cuinades a foc lent als estudis de La Casamurada (Tarragona), sota la producció de Santos&Fluren. 12 cançons que van del rock fins a la cançó d’autor, passant pel rap, el pop i inclòs el country o el funk. 12 cançons que es troben a mig camí entre la poesia, la sàtira social, la cançó popular i eixa sensibilitat tan especial de l’artista. Un treball de lo més especial, que ja podem reservar a la web de Ciudad Jara.


Prepareu-vos per aquest viatge replet de màgia. Màgia que s’expandirà a passos agegantats i que suposarà l’inici d’aquesta nova galàxia, anomenada Ciudad Jara.


Siglos de Golpes Ciudad Jara

Foto: Bikus


Lletra “Siglos de Golpes”


Un trago por los maestros,

maestros que en sus trece,

aún conservan la memoria de la historia

en el exilio y sus caminos

Un trago por los cantantes

cantantes que no hacían gracia

pues cantaban contra el dueño de sus sueños

y sus delirios clandestinos


Cientos de vidas sin nombre que

Después de siglos de golpes en el panal

hoy salen como un tornado

Más de un millón de aguijones para empezar

A darle luz a la noche

La noche más larga

Después de siglos de golpes en el panal, hoy se ilumina la noche


Un trago por las mujeres

Mujeres que en talleres

Se tragaron la saliva con espinas

Artesanas del silencio

Un trago por los ausentes

Ausentes, desaparecidos

Poemarios emigrantes

Redoblantes de calvarios


Cientos de vidas sin nombre que

Después de siglos de golpes en el panal

hoy salen como un tornado

Más de un millón de aguijones para empezar

A darle luz a la noche

La noche más larga

Después de siglos de golpes en el panal, hoy se ilumina la noche


Podeu llegir l'article original [Videolyric] Ciudad Jara dona veu a les represaliades amb “Siglos de golpes” a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.