VerdCel a pel cinqué disc ‘Argilaga’

VerdCel

10 anys fa ja des de que VerdCel, el grup alcoià, publicara el seu primer treball ‘On està el lloc?‘, al qual han succeït quatre llarga durada acompanyats d’il·lustracions, còmics, poesia i altres elements audiovisuals. Una trajectòria que volen celebrar d’una manera especial, posant èmfasi en la xifra redona dels deu anys. És per tant que acompanyaran ‘Argilaga‘ amb la realització del documental ‘VerdCel; Trajecte. La distància no és frontera’ i la gravació i publicació del disc en directe ‘Òrbites; Poetes i Cançons’, que serà enregistrat dins del festival Barnasants.

VerdCel

Per fer-ho possible i fins el 12 de gener els VerdCel han obert un projecte a la plataforma de micromecenatge Verkami amb un ambiciós pressupost de 7.000€, compta amb suculoses recompenses com ara el Disc en MP3 Argilaga (LP) + Disc en MP3 Òrbites: Poetes i cançons (directe) aportant 15€.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.