Valira amb ‘Ecos de Aventura’ es deslliura plenament

Després de la parada de La Raíz alguns dels seus músics han buscat nous projectes o idees. Perquè quan el cuquet de la música viu dins és difícil deixar-s’ho del tot. Seria el cas de Juan Zanza, guitarrista de la formació de Gandia, que esta primavera publicà Ecos de Aventura amb un projecte que pren el nom de Valira, com el d’un riu del Pirineu.


Un àlbum que conté els suficients elements per a no despistar completament al que hi acudix buscant un so de La Raíz, mescla de rap, rock i electrònica, i que conté suficients elements per a sorprendre al nouvingut atzarós de perfil més pop. Zanza pren galons vocals en unes cançons que tenen menys contingut polític explícit, perquè com sol ocórrer en els projectes més personals és més fàcil deslliurar-se i exposar-se plenament.


Escolta Ecos de aventuraPodeu llegir l'article original Valira amb ‘Ecos de Aventura’ es deslliura plenament a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.