Un Festival por Dentro celebra el seu segon aniversari

Polock. / Littleisdrawing

unnamedEl proper dissabte 28 de març és el dia triat per Un Festival por Dentro per celebrar el seu segon aniversari a València. El mitjà de difusió a nivell nacional comptarà en aquest esdeveniment amb la presentació del nou web i els concerts dels artistes valencians Polock, Kostrok i Chlöe’s Clue.

La cita tindrà lloc a Wayco (Governador Vell 29, València) de 17h a 21h. Només es podrà accedir a la celebració a través d’invitació. Per aquesta gran ocasió, Ron Negrita es converteix en el patrocinador principal de l’esdeveniment. A més, Desperados, Cocacola, Vitcord o Vittore Vermouth mostren el seu suport i col·laboració per a aquest segon aniversari. Noms que denoten i marquen la qualitat a la vol vincular Un Festival per Dins en el seu camí cap a un futur prometedor.

El nou web està enfocada a millorar l’experiència i participació de l’usuari. Compta amb un disseny punter que facilita el seu ús i millora la lectura dels articles i el contingut i l’accés a tots els continguts multimèdia d’una manera còmoda i intuïtiva.

Una web de referència

Un Festival por Dentro és una revista digital sobre festivals de la nostra península. Sorgeix de la necessitat de recopilar totes les informacions sobre festivals a Espanya que existeixen actualment, i crear contingut rellevant per als usuaris com notícies, música, consells per als diferents festivals, entrevistes, reportatges, podcast … Actualment UFxD és una de les publicacions digitals més llegides de l’estat espanyol al voltant del panorama festivaler, i està radicada a València.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.