Un festival musical entre tarongers


id="playht-iframe-wrapper"
style="display:flex; max-height:90px; justify-content:center">
allowfullscreen=""
frameborder="0"
scrolling="no"
class="playht-iframe-player"
data-appId="cBX2OEe3i"
article-url="https://www.tresdeu.com/?p=37102"
data-voice="ca-ES-AlbaNeural"
src="https://play.ht/embed/?article_url=https://www.tresdeu.com/?p=37102&voice=ca-ES-AlbaNeural&config={"width":"100%","height":"90px","alignment":"center","title":"Audio","message":"Hello","download_text_button":"Download"}"
width="100%"
height="90px"
style="max-height:90px">


El dia 13 de maig tornarà el Festival de l’Horta Turia, un esdeveniment musical que reunirà a tota mena d’artistes independents en una ubicació idònia com és el Mas de Sant Antoni de Benifaió, un espai rodejat completament de tarongers al cor de la Ribera Alta. Més de deu hores de música sense interrupcions i amb una aposta per la sostenibilitat i els productes locals són les bases d’aquesta cita musical.


Podrem gaudir de concerts de la mà de huit artistes diferents, on la música alternativa serà la protagonista. Maria Escarmiento, Leo Rizzi o Carlangas se sumaran a altres grups com Karavana, La Plata i BOYE, a més dels DJ valencians Fonki Cheff i Ley DJ, en aquesta jornada que torna a la seua data habitual enmig de la primavera.


El Festival de l’Horta Turia pretén donar a conéixer una cultura i uns valors de proximitat, per tant, podrem trobar un mercat amb productes de la mateixa horta. Diferents associacions d’agricultors participaran en aquesta festa, i no solament vendran productes naturals, ja que també podrem gaudir de plats elaborats amb les seues fruites i verdures.


Si tens ganes d’anar, pots comprar la teua entrada en aquest enllaç i, per cada entrada que es venda, es donarà 1 € a Malaerba, un projecte valencià que vol fomentar l’agricultura regenerativa i sostenible, produint aliments de secà en terres ermes.


Celebració del Festival de l'Horta Turia


Podeu llegir l'article original Un festival musical entre tarongers a la Tresdeu.com.


Més notícies