Un Diània aclaparadorament farcit d’activitats

Activitats al festival Diània

L’organització del festival Diània ha presentat hui el programa d’activitats que realitzarà de manera paral·lela al programa de concerts anunciat. Al cartell del festival ontinyentí conviuen Txarango, Green Valley, Oques Grasses i Train To Roots amb activitats i tallers de carácter cultural, social i esportiu.

Activitats del Festival DiàniaLes paelles del dissabte són sense dubte la proposta lúdica més important, però dijous i divendres el festival també oferta una sèrie de cites d’allò més interessants. Dijous de vesprada trobarem tallers, contacontes i les presentacions de col·lectius i del festival fins a l’hora del sopar popular de baix braç amenitzat pel cantant xativí Feliu Ventura.

El divendres arrancarà amb el campionat de pilota i s’inaugurarà també una exposició artística a la Universitat, oberta també dissabte. Durant la veprada hi haurà un taller clown, una xerrada sobre els orígens de la música electrónica i el movimenta rave, a més d’una volta en bici que acabarà amb una xerrada sobre mobilitat.

Dissabte trobem pel matí a la zona d’acampada un taller de danses i la continuació del campionat de pilota. A més hi haurà un taller al voltant d’aquest esport valencià i una activitat sobre comerç just i consum responsable a la Universitat. Després de les paelles i també a la zona d’acampada s’impartirà un taller sobre feminisme a l’oci i hi haurà un karaoke en valencià amb jam session, mentre que la Universitat es farà una xerrada sobre l’autogestió de productes ortopèdics. Les activitats clouran amb una taula redona sobre la defensa del territorio, on participaran col·lectius implicats en diverses lluites locals i comarcals. Durant el dia es cel·lebrarà també la fira Ecoxarxes i es pintaran murals i graffittis

Tallers Festival Diània

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.