Txarango presenta Som Riu a Burjassot amb Aspencat i Buhos

Txarango Som riu BurjassotTxarango visita de nou València, aquesta vegada per presentar als seus fans el segon disc Som riu. Ho faran acompanyats dels Aspencat, que estan digra amb “Antimatèria Tour“, i també de Buhos, un grup que ha anat experimentant canvis i que arriba a 2014 amb Natura Salvatge un disc replet de col·laboracions, entre elles Ska-P, Els Catarres, Txarango

El concert serà el pròxim 31 de Maig i començarà a partir de les 20h, les entrades ja estan a la venda amb un preu promocional de 8 euros. Una vegada acabades les promocionals el seu cost serà de 10 euros i 13 en taquilla.

La Tempesta, Txarango gira Som Riu
El març del 2014 Txarango va publicar el seu segon àlbum, Som Riu. Els Txarango s’han consolidat ràpidament com una de les bandes de referència del panorama musical català. Aplegant el reconeixement del públic i la crítica i recollint incomptables guardons al llarg de les dues gires internacionals que acompanyen el disc Benvinguts al llarg viatge, el seu primer disc.

La gira La Tempesta començarà el primer cap de setmana de maig al Clownia Festival, un festival organitzat pels mateixos Txarango on hi haurà música, circ i teatre a Sant Joan de les Abadesses.