TruenoRayo Fest: música i il·lustració per educar en la igualtat

Aquest dijous 24 i fins el dissabte 26 d’octubre, l’espai conegut com La Mutant, ubicat a la ciutat de València, acull la sisena edició del TruenoRayo Fest. Un festival que va nàixer amb el propòsit d’esdevenir una cita anual en el calendari de festivals difonent la música i la il·lustració, no sols valenciana i estatal, sinó també internacional. A més, el TruenoRayo Fest es caracteritza per potenciar la música com a plataforma de difusió cultural reivindicant el paper de la dona com a rol actiu de la música. Tant de les artistes com de les tècniques, professionals de la producció i en els principals llocs de direcció. Per fer-vos una idea, us deixem el vídeo resum de l’edició de l’any passat.TruenoRayo Fest 2019


El leitmotiv del TruenoRayo és educar en la igualtat i en la diversitat, per acabar definitivament amb la desigualtat en la indústria musical. Així, es compta amb un cartell on artistes de primer nivell estaran acompanyades per bandes joves i emergents per poder dotar aquestes de referents, suport i oportunitats per desenvolupar la seua carrera.


El dijous 24 d’octubre es projectarà el documental argentí Una banda de chicas, el qual conta les peripècies que sofreixen les dones, lesbianes i trans per seguir fent el que volen fer: música. Abans hi haurà també una xarrada amb el títol Traducción y género. Durant el divendres 25 podrem gaudir dels directes de Lorena Álvarez, Texxcoco, Novio Caballo, Lisasinson, Hoax Fellows, Cero en Conducta i Tashy Divas. El dissabte serà el torn d’Antifan, Las Odio, Pau Vallvé, Hickeys, Amparito, Las Despechadas Pinchadiscos i Chico&Chico DJs.


Per entrar al TruenoRayo Fest serà necessari adquirir entrada d’un sol dia (8€) o abonament de dos (15€). Excepte per a les sessions de DJs que seran al Pati 2 de La Mutant. L’accés a les activitats del dijous seran gratuïtes però cal retirar entrada.


Horaris


TruenoRayo Fest

Horari Dijous


TruenoRayo Fest

Horaris Divendres


TruenoRayo Fest

Horaris Dissabte


 


Podeu llegir l'article original TruenoRayo Fest: música i il·lustració per educar en la igualtat a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.