True Detective, 6 motius per deixar les series que estigues veient

True DetectiveDeixa qualsevol serie que estigues mirant, pot esperar. Així de clar em comentava el meu company al parlar-me de True Detective, una altra serie de l’HBO on un parell de detectius de Lousiana, Rust Cohle i Martin Hart, tracten de donar caça a un assassí en sèrie. En la primera temporada Cohle i Hart han de tornar a investigar una sèrie d’assassinats en els quals havien treballat anys arrere. Narren des del’actualitat les seues búsquedes paral·leles, successos que reobrin ferides… Quan tornen obligats a un passat que creien tancat amb major coneixement van adonant-se que la foscor resideix a banda i banda de la llei.

Són molts els que afirmen que aquesta primera temporada d’aquesta sèrie quedara en la història com una de les millors de la televisió americana. I no és una idea desgavellada sabent d’on ve, la cadena nortamericana HBO és famosa per la seua acurada selecció de les produccions. A continuació et resenyem uns quants motius de perquè hauries de deixar les series que estàs veient per centrar-te amb True Detective: True Detective

1 – Una parella de detectius explosiva composada pels actors ben coneguts com són Matthew McConaughey i Woody Harrelson que interpreten dos pols ben diferents i tot i que hi tenen tantes diferències entre ells es completen a la perfecció.

2 – La consagració de Matthew McConaughey, d’actor de comèdies romàntiques a detectiu, per finalment acabar guanyant un Oscar pel seu paper a Dallas Buyers Club, True Detective n’ha sigut una considerable espenta.

3 – La genial manera mitjançant entrevistes que tenen els guionistes de contrastar els finals dels 90′s amb l’actualitat.

4 – La millor capçalera en anys, ja són mítiques les de CSI, en concret el Won’t get fooled again de The Who o la de The Sopranos, o inclús The Wire, el Way Down In The Hole de Tom Waits sembla que entra i es situa entre les primeres.

5 – La profunditat amb els personatges és impressionant. Més enllà de les seues històries i relats personals, el guió, l’ambient, tot el món creat per Pizzolatto t’absorbeix.

6 – Els creadors no tenen pèls en la llengua. Ens mostren les misèries morals i econòmiques del país de les oportunitats, allunyant-se molt de la imatge internacional que ens tracten de vendre dels EUA.