TroVAM 2014 confirmades les dates per a la segona edició

TROVAMDesprés del primer exitós TROVAM, la fira-festival promoguda per la Valencian Music Association, Castelló de la Plana acollirà de nou la segona edició que es celebrarà els próxims 2, 3 i 4 d’octubre. Més de 15 grups, encara no pronunciats, portaran la seua música a la capital de la plana per tal de convertir-la en punt de trobada professional per als diversos àmbits que conformen aquest sector.

El projecte impulsat per la VAM! és un col·lectiu format per cinc empreses de renom valencianes, MésdemilLaCasaCalba, Metrónom, Pro21 Cultural i Suport Productions. Grups com Obrint Pas, Txarango, Aspencat, Els Catarres o Orxata van ser els caps de cartell el passat any, aconseguint portar a més de 4000 assistents. Enguany els més de 15 artistes estaran repartits per sis espais culturals de la capital castellonenca: el Paraninf de la UJI, La Pérgola, Teatre del Raval, La llotja del Cànem, plaça Santa Clara i el museu de Belles Arts.

Ací us deixe’m l’actuació d’Orxata al TROVAM 2013:L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.