TresdeuTV 1×03: Eagles of Death Metal, Xavi Castillo, La Cabina i El Mort ViuTresdeuTV arriba puntual a la seua tercera cita. Sénia Mulayali ens parla hui de Eagles of Death MetalXavi Castillo, que ha confeccionat aquest mes la llista musical de la Revista Tresdeu i ens presenta també les pel·lícules guardonades al recent La Cabina, Festival de Migmetratges de València. A més ens presenta El Mort Viu, sèrie realitzada per diversos estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona que li ha valgut al xativí Adrià Espí el Premi Ondas 2015 com a director de la millor sèrie online d’enguany.

París, música i terror: Eagles of Death Metal

Eagles of Death Metal

Després dels esgarrifosos atemptats terroristes de París no podiem estar-nos de tindre un detall amb les víctimes de la violència. Sobretot eixes persones que com nosaltres gaudien de la música el passat divendres i van viure segurament els pitjors moments de la seua vida. Alguns van deixar-se-la precisament allà, la vida, contra la seua voluntat. I a això no hi ha dret. Perquè ningú, enlloc, té dret a llevar-nos el tresor de la vida. Des de la nostra petita finestra al món maleïm les guerres dels poderosos, que condemnen a mort al poble. A París, però també cada dia a Beirut o Bagadad. A Nigèria o Afganistan. A Àfrica o Amèrica. Preguem una reflexió al respecte que ens allunye de l’odi, la xenofòbia o el racisme i mire de condemnar la venda d’armes a països que fomenten la violència i segresten la democràcia.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.