Travesses el nou disc de VaDeBo

Una travessa és una aposta tradicional a una partida de pilota. VaDeBo continuen impregnant-se de l’imaginari de la pilota valenciana per portar-nos les seues particulars 11 apostes en forma de cançó. El resultat és Travesses, un àlbum on trobem les 6 cançons dels seus anteriors EPs, a les que sumen quatre nous temes i un remix de La Bundu Band.

L’evolució de VaDeBo és sorprenent. En poc més d’un any han aconseguit fer-se amb el seu propi lloc al panorama de la música alternativa, actuant a l’Aupa Lumbreiras, el Festivern, el Concert de Falles o el Gazpatxo Rock entre molts altres. Un projecte de banda sòlid amb objectius artístics clars i unes taules innegables damunt de l’escenari han convertit VaDeBo en un dels valors en alça del mestissatge i la música alternativa valenciana.

Amb aquest primer LP la banda recull el que ha sigut el seu primer any de vida i fa travesses de futur, acompanyant-ho del llançament d’un videoclip com ‘Viure’, que segueix l’estela i el savoir faire de l’anterior vídeo ‘Ningú Com Tu’. Un futur que serà segur brillant per als valencians si es mantenen ferms en la seua aposta.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.