Travesses el nou disc de VaDeBo

Una travessa és una aposta tradicional a una partida de pilota. VaDeBo continuen impregnant-se de l’imaginari de la pilota valenciana per portar-nos les seues particulars 11 apostes en forma de cançó. El resultat és Travesses, un àlbum on trobem les 6 cançons dels seus anteriors EPs, a les que sumen quatre nous temes i un remix de La Bundu Band.

L’evolució de VaDeBo és sorprenent. En poc més d’un any han aconseguit fer-se amb el seu propi lloc al panorama de la música alternativa, actuant a l’Aupa Lumbreiras, el Festivern, el Concert de Falles o el Gazpatxo Rock entre molts altres. Un projecte de banda sòlid amb objectius artístics clars i unes taules innegables damunt de l’escenari han convertit VaDeBo en un dels valors en alça del mestissatge i la música alternativa valenciana.

Amb aquest primer LP la banda recull el que ha sigut el seu primer any de vida i fa travesses de futur, acompanyant-ho del llançament d’un videoclip com ‘Viure’, que segueix l’estela i el savoir faire de l’anterior vídeo ‘Ningú Com Tu’. Un futur que serà segur brillant per als valencians si es mantenen ferms en la seua aposta.