Tot a punt per al Rockejat 2016

L’organització del Rockejat anuncia que, a dos dies de l’inici del festival, tot està a punt per gaudir de quatre jornades consecutives de música a Torrent, amb propostes de nivell nacional i internacional, a més del millor de la música autòctona. Cap imprevist podrà impedir ja que Nach, La Raíz, Desakato i la resta de noms que conformen el cartell brinden els seus espectacles als milers de seguidors que s’espera que passaran pel festival esta setmana. Metrovalencia ha previst dos trens per poder tornar a València quan acabe cada una de les nits grosses del festival, des de la parada de Torrent Avinguda (situada a 10 minuts a peu del recinte): dissabte a les 04:55h i diumenge 05:20h.

La vetllada inaugural gratuïta de dijous al Parc Central de Torrent tindrà la música electrònica com a vertadera protagonista, en una nit on podrem gaudir del reeixit Tallarina On Tour de Santi Bertomeu i Alex Watkinson, així com dels sets de DJs com Pumoki, Lion Stuff B2B Kill The Cat, Hardy Burns, W.A.R!, Suel i Tomy Moreno & Roman Molero.

Divendres arribarà la nit de La Raíz i Desakato, actuacions més que esperades, i que estaran flanquejades pels concerts dels grups locals Shiroco i Desconcierto, a més dels shows dels godellers Skatuttipresto, i de Vadebo. Tancarà la nit 4 Bajo Zero.

Foto-Rockejat-Nach

La segona gran nit del festival tindrà lloc dissabte, amb l’arribada d’un dels baluards internacionals del rap hispà. Nach actuarà al Rockejat a les 00h en punt de la nit. El festival però, s’haurà représ a les 20h, amb els directes de Zuvak, The Q Experience, que calfaran el públic per als concerts d’Herba Negra i Frida (que presenten nou directe i formació). Després de Nach podrem gaudir del que potser és el millor lletrista de l’estat espanyol: l’enfant terrible Charly Efe. Erick Hervé i Bastardo tancaran una nit on regnarà el Hip Hop per damunt de totes les músiques, preludi de la jornada de batalles de galls i freestyles que es viurà diumenge al recinte del festival.

Les últimes entrades encara es poden comprar a qualsevol oficina de Correus o a www.entradasatualcance.com. L’abonament té un preu de només 13€, i l’entrada d’un dia costa 9€.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.