Tórtel, Modelo de Respuesta Polar, Chicos de la Lluvia i més a Vila-real

Cartel Fiesta Nomepierdoniuna 2014_FacebookDues bandes valencianes que aquest any s’han convertit en la sensació de l’escena pop estatal, Tórtel i Model de Resposta Polar; l’estrena en exclusiva d’un dels projectes locals més prometedors, Sánchez acompanyat del Grup d’Autoajuda; i un dels grups que han irromput amb més força en el hip-hop estatal, els salmantins Los Chicos de la Lluvia. Nomepierdoniuna celebra la seua festa anual el proper divendres 7 de novembre a l’Auditori Municipal de Vila-real, amb obertura de portes a les 20:00 i entrada lliure. L’objectiu és temptador: celebrar el sisè aniversari del webzine castellonenc en una trobada amb els lectors, apartar la vista de les pantalles i gaudir de bona música en directe.

Tortel

La festa de Nomepierdoniuna arriba amb novetats aquest any. Per primera vegada se celebrarà fora de Castelló de la Plana com ho feia des de la primera edició el 2010. Enguanya la cita serà a l’Auditori Municipal de Vila-real, gràcies al suport de les regidories de Cultura i Festes i Comunicació. A més, el cartell s’obre per primera vegada al rap, que entrarà per la porta gran amb la participació d’un dels grups que més ha sorprès l’últim any en l’escena hip-hop estatal, Los Chicos de la Lluvia. La música pop, però, continuarà sent la gran protagonista, amb els concerts de dues bandes valencianes que el 2014 han publicat dos discos que els han posat en boca de tots, Tórtel i Model de Resposta Polar, i l’estrena en exclusiva del projecte en solitari del vila-realenc Fèlix Gimeno, Sánchez, que estarà acompanyat del Grup d’Autoajuda.

Los Chicos de la Lluvia

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.