Torna el Cinturó Jove Fest d’Aldaia


id="playht-iframe-wrapper"
style="display:flex; max-height:90px; justify-content:center">
allowfullscreen=""
frameborder="0"
scrolling="no"
class="playht-iframe-player"
data-appId="cBX2OEe3i"
article-url="https://www.tresdeu.com/?p=36321"
data-voice="ca-ES-AlbaNeural"
src="https://play.ht/embed/?article_url=https://www.tresdeu.com/?p=36321&voice=ca-ES-AlbaNeural&config={"width":"100%","height":"90px","alignment":"center","title":"Audio","message":"Hello","download_text_button":"Download"}"
width="100%"
height="90px"
style="max-height:90px">Torna el festival Cinturó Jove Fest d’Aldaia el 2, 3 i 4 d’agost. Tres dies en els quals actuaran grups d’artistes com El Canijo de Jerez, Cariño, Reincidentes, Travis Birds, Smoking Souls, Pupil·les, Las Bajas Pasiones, Rumbo a Flavia, Indian, Nonai Sound & Làuder DJ Set i una banda més que encara no han desvelat.


El festival, que va fer una edició especial el 2021, torna aquest any després de dos sense poder celebrar-se amb normalitat a conseqüència de la pandèmia. El recinte dels concerts serà el parc Cinturó Verd d’Aldaia i l’entrada serà completament gratuïta. A més, aquesta edició del Cinturó Jove Fest proposa un cartell integrat per múltiples de bandes que es divideixen en dies temàtics:  • 2 d’Agost: Reincidentes, Smoking Souls y Pupil·les

  • 3 d’Agost: Banda per anunciar, Cariño, Las Bajas Pasiones y Indian

  • 4 d’Agost: El Canijo de jerez, Travis Birds, Rumbo a Flavia y Nonai Sound & Làuder DJ Set


Cinturó

Imatge via Gazpatxo FestCultura


Podeu llegir l'article original Torna el Cinturó Jove Fest d’Aldaia a la Tresdeu.com.


Més notícies

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.