Toni Carrillo creix amb ‘Andar tus calles’‘Andar tus calles’ és el títol de la cançó avançament del proper treball del jove guitarrista valencià Toni Carrillo, que ens la presenta en forma de videoclip. Una cançó instrumental on la protagonista és la guitarra acústica que Carrillo domina a la perfecció. Abans ja l’hem vist en acció amb la seua banda WIOL o a la cançó ‘Changes’, una altra instrumental per a guitarra elèctrica que va composar i publicar el 2014 i que ha recollit més de 7.000 plays.

Toni Carrillo presentarà disc en 2016

Així, ‘Andar tus calles’ prepara el terreny per a un disc eclèctic on Toni Carrillo i les seues guitarres estaran acompanyats per alguns dels músics més en forma de l’escena valenciana, com passa en aquest mateix single. Podem reconèixer Pau Garcia-Serra (Badlands i La Hora del Té) a la bateria, Rafa Adrián (Badlands) al violí i Dani Añó (Los de Marras) al contrabaix.

Toni Carrillo

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.