Toni Albà torna a València amb l’espectacle Bufonant

Toni Albà BufonantEl conegut actor i director català Toni Albà -que tots coneixereu pel seu paper de Juan Carlos I al Polònia- torna a visitar València per presentar la seua última obra anomenada Bufonant.

Es tracta d’un espectacle d’improvisació on l’actor anirà descobrint al mateix temps que els espectadors, els personatges que interpretarà. Toni Albà es posa a disposició del públic ja que seran ells els qui interactuant amb l’actor crearan els personatges de l’obra. Cada funció, doncs, és única.

Bufonant -apunta el llibret del Teatre Micaletés un viatge al fons de la creació teatral, on el personatge evoluciona des de l’espai buit i els espectadors són els qui decideixen què passa i com, son induïts a implicar-se com no ho havien fet mai, a manipular a l’actor en un espectacle de total improvisació.

Podreu gaudir de l’obra el dissabte 1 i diumenge 2 de novembre en una única sessió a les 19h. Serà al Teatre Micalet, i pel que fa als preus a platea costaran 12€ mentre que el primer pis 10€. Dos euros més car si decisiu fer-vos amb l’entrada a taquilla. Vos deixem amb l’entrevista que li feren al programa Ànima de TV3 en el que parla dels seus últims projectes. Foto Silvia Poch

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.