Toni Albà portarà la reialesa al Castell de Xàtiva

Toni Albà TV3 rei

El televisiu Toni Albà serà l’encarregat de continuar la programació de les Nits al Castell de Xàtiva. Enguany es celebren la seua XIXa edició. El festival internacional va iniciar-se el passat 2 de juliol amb l’actuació de Marlango. Tancarà amb un recital de José Mercé el proper dia 23.

L’actor català és conegut per fer alguns dels papers clau en el programa humorístic de TV3Polònia”. En aquesta ocasió encarnarà un monarca que ha de presidir un acte oficial davant un públic integrat per tota la premsa nacional i internacional. Aquest és el punt de partida d’una insòlita roda de premsa on el públic participa realitzant les preguntes. Humor, improvisació i una classe magistral de treball actoral.

L’actuació de Toni Albà al festival internacional de Xàtiva serà a les 23h. Els espectadors podran anar pujant al castell des de les 21h fins les 22.30h. Hi haurà un trenet que els traslladarà des de la plaça de l’Espanyoleto fins al monumental castell de Xàtiva. Al ser un esdeveniment únic les entrades s’esgoten fàcilment, només els més ràpids podran veure els espectacles. El cas més destacat és el de José Mercé que està apunt d’esgotar les localitats. Les entrades es poden comprar a la Casa de la Joventut de la capital de la Costera. També a www.instanticket.es, amb un preu de 15€ més despeses de gestió. Li seguiran, durant el mes de juliol, les actuacions de Bebe i José Marcé.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.