Tomàs de los Santos presenta nou disc en Las Naves

tomàs de los santos Tomàs de los Santos presenta el 2 de desembre el seu nou treball musical Segona Mà (Mésdemil, 2016), a les 22h a Las Naves – Espai d’Innovació i Creació (Joan Verdeguer, 16). Amb este segon disc d’estudi, el cantautor recull textos propis i poemes musicats per “convocar , alhora, emocions i consciències”. Les lletres estan fetes des d’un punt de vista crític a la quotidianitat i compromés amb la terra on viu. Tomàs de los Santos ha comptat, a més, amb l’ajuda de Pau Romero, en la producció, i de Sílvia Bel i Francesc Viadel, en les lletres, entre d’altres.

El concert de presentació de Segona Mà comptarà amb músics i veus convidades i moltes sorpreses. Un concert on hi sonaran les tretze cançons de l’àlbum, quatre de les quals són un concentrat de lírica musicada. Tomàs de los Santos ha musicat quatre poemes dels autors Omar Khayyam, Rosa Leveroni i Valls, Miquel Martí i Pol i Manel Alonso i Català. De moment, es pot gaudir d’este tema de Segona Mà, de bestreta:Pel que fa a les cançons amb lletres pròpies, de los Santos ha reunit, a mode de diari, les seues experiències vitals. La resta de 9 temes són el testimoni de tot allò que el rodeja: la vida en el barri, el paisatge de l’Horta de València, la memòria històrica feminista o l’anhel d’un país normal, la qual compta amb la col·labració del periodista afincat a Barcelona, Francesc Viadel.

Segona Mà és un disc fet als estudis BeatGarden de Barcelona amb la producció del guitarrista i arranjador, Pau Romero. Però allò que Tomàs de los Santos concentra en un disc amb 13 cançons, és el pa de cada dia en la seua feina artística. El músic de València és part indispensable de projectes poeticomusicals com M’he estimat molt la vida (amb Sílvia Bel) i Tant de bo! (amb Ivan Brull i Mari Carmen Sàez).

Hem pogut veure a Tomàs de los Santos també al conegut espectacle poeticomusical ‘Dones i dons’, del disc Dones i donas (Mésdemil, 2014), junt amb el músic Borja Penalba. Amb ‘Dones i dons’ va musicar el poeta Vicent Andrés Estellés i es valgué amb el Premi Ovidi Montllor de música en valencià per Millor Disc de Cançó d’Autor.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.