Tesa ajunta en ‘Rural’ a Al Tall, Mozart, Camela i molt més

Tesa, la rapera de l’Horta Sud, publica Rural, que seguix amb el seu flow fluid, distès i rural de poble gran. Treball amb moltes col·laboracions, dj’s com Loren D i Dj Plan B i la producció de Mark Dasousa. Sorpreses, com la de descobrir Vicent Torrent fent de rapsoda modern i on un altre Vicent, el televisiu Colonques de L’Estudi, està al piano. Una cançó que reprèn el testimoni de “Rebesnéts del Tio Canya” del disc previ de Tesa i obre les portes de la transmissió de la llengua.


El disc conté igualment una d’eixes cançons que deixen perplex, per inesperada i alhora marxosa. “El amor no duele” és una tecno-rumba de gasolinera al més pur estil Camela amb lletra feminista, una base rítmica inspirada de Mozart i col·laboració de La Prima. Cadascú pot tindre els seus reptes vitals, Tesa pot presumir d’haver ajuntat en un mateix disc Al Tall, Mozart i Camela. Reviscola Tio Canya i baixa al dancefloor.


Escolta Rural de TesaPodeu llegir l'article original Tesa ajunta en ‘Rural’ a Al Tall, Mozart, Camela i molt més a la Tresdeu.com.