Tercer Sol giraran per Anglaterra

Tercer Sol

Després de presentar-se en ciutats com Bilbao, Madrid, Saragossa i Barcelona, la banda valenciana Tercer Sol ja està preparada per la seua primera eixida fora de les fronteres espanyoles. Serà aquesta setmana quan el grup format per components de Tucán, Siesta! o Redentoras Humilladas xafe terres angleses per oferir tres concerts en directe.

Els concerts de presentació del seu homònim de 12 polzades seran a la ciutat de Brighton i a Londres, on faran dos de les actuacions. Concretament tocaran al TBC de Brighton aquest dijous 19 de febrer per a després presentar-se al Macbeth i a l’Almo2 Bar de Londres les dos nits següents. Al país anglosaxó oferiran el seu espectacle de distorsió i obscurantisme amb el que han sorprés el públic d’ací. Al següent vídeo podeu vore i escoltar una cançó en directe.Tercer Sol

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.