Tenderete XIV: el festival de l’autoedició per excel·lència

Torna a València el festival Tenderete XIV. La cita amb el festival de l’autoedició gràfica i sonora serà els dies 16 i 17 de juny en la Plaça del Rosari (Teatre el Micalet). Autoeditors, autors, col·leccionistes i tot aquell curiós que vulga acostar-s’hi podrà gaudir de dos dies de música i bon ambient.

PROGRAMA DE TENDERETE XIV

Dos dies de música, exposicions, xarrades sobre projectes gràfics, tallers i concerts. Els temes que es tracten a les presentacions i xarrades són ben interessants: moviments socials, masclisme o la vida del dibuixant modern. I, a més a més, es posa la guinda al programa amb concerts que amenitzen la vesprada i la nit.

DIVENDRES 16

Fira de publicacions i exposicions de Kulo City (Hungria), Abraham Díaz (Mèxic), Craoman (França), Bernharda Xilco (Sèrbia). De 12h a 22h.

XARRADES (Sala de lectures) 17h : Anarco: Gràfica i moviments socials. Il·lustradors a debat. Aforament obert. 18h : És broma dona! Misogínia (i heteronorma) en l’humor gràfic. A càrrec de Raquel Machado (Antorcha Ediciones). 19h : Presentació Vosté dirà, de Pablo Casino.

CONCERTS (Plaça del Rosari) 19h – Elías e Ignacio (Madrid) 20h – Anti S (Vigo) 21h  – Erick Herve i Rosvil (València)

POST-FESTA La Carbonera (Eugenia Viñes, 227)

DISSABTE 17

Fira de publicacions i exposicions de Kulo City (Hungria), Abraham Díaz (Mèxic), Craoman (França), Bernharda Xilco (Sèrbia). De 12h a 22h.

TALLER (Plaza del Rosario) 12h – Taller infantil amb La Leche

XARRADES (Sala de lectures) 12h – Presentació Fanzinoteca de l’IVAM, a càrrec d’Álvaro Pons. 17h  – Archiva DIY, amb Gelen Jeleton. 18h  – Entreviñetas, larvas y otras experiencias gráfica en Colombia. Trobada amb Daniel Jimenez (Colòmbia) 19h  – ¡Dibujos de mierda! Escatología, adicciones y miserias en la vida del dibujante moderno. Amb Jorge Parras, Abraham Diaz (México), Ivan Hurricane (Italia) i Paul Arscott (UK)

CONCERTS (Plaça del Rosari) 19h  – Mc Gibigi i Antitesi (València) 20h  – Follón (València) 21h  – Assassani (Barcelona)

POST-FESTA La Carbonera (Eugenia Viñes, 227) Des de les 24h – Dj Barbiturico Competència d’escultures d’arena (a les 6am)

tenderete XIV

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.