Tenda debuta amb un disc de pur rock & roll digne dels 90

Són jóvens de la ciutat de València. Tenda tenen un nom comú amb el qual els motors de recerca cibernètics ens envien a comprar qualsevol cosa a quaranta mil webs diferents i han publicat un disc de debut de pur rock’n’roll digne dels 90 en ple 2019. Açò és una presa de risc però també és sinònim d’autenticitat màxima i zero producte de mercat. Posats a comparar-los amb el rock dels 90, tenen més del grunge ianqui que de l’indie britànic.


Cirereta del pastís, unes lletres ben construïdes, res de cants de revolta de postal dels que es veuen vindre d’una hora lluny, hi ha metàfores i introspecció, empren un lirisme i un to que s’adiu perfectament a eixa melangia vital del rock d’aquell temps que ells han sabut adaptar a ara. Jóvens vells rockers.


Escolta TendaPodeu llegir l'article original Tenda debuta amb un disc de pur rock & roll digne dels 90 a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.