Te’n podria dir mil: el videoclip per la igualtat de l’IES Càrcer

Ja s’havia presentat en festivals com el Feslloch aquest cap de setmana però “Te’n podria dir mil” encara no estava online. A partir de hui ja podem veure a les xarxes el videoclip per la igualtat impulsat per l’aula de música de l’IES Càrcer, amb Laura Capsir al davant, professora especialitzada en música i gènere. Es tracta d’un projecte educatiu que s’engloba dins del paraigües “IGUALEM-NOS“.

L’objectiu és clar, posar de relleu l’absència de referents femenins a l’imaginari cultural col·lectiu. Ha estat realitzat per alumnat de l’IES Càrcer, sota la direcció de Laura Capsir, i ha comptat amb la col·laboració de diverses professionals de la música valenciana com Estel Navarro (Candela Roots), Gem o Maria Faubel.

En “Te’n podria dir mil” l’alumnat ha escrit la lletra de la cançó a partir de tallers i concursos de creació literària, on va col·laborar la rapera Cleo Pathfinder. Ha composat la música amb l’ajuda de la cantautora Gem, i la revisió i els arranjaments musicals han sigut obra de Maria Faubel. L’enregistrament de la cançó ha estat a càrrec de Grefu, tècnica de so, i s’ha comptat amb les músiques Marta Burgos, guitarrista de Femme Fractal i Thunder Road, Patri Montava, baterista d’Inèrcia i Estel Navarro, líder de Candela Roots. Maria Estrada, de MelMèdia, ha estat la responsable de la gravació i edició del videoclip.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.