Foto de l’Instagram de Suculent Gilabert.
Té vora vint mil seguidors a Instagram i vore la seua galeria et farà la boca aigua. L’instagramer de Suculent Gilabert, Miquel Gilabert, ja ha fet aparició mediàtica, com al programa Tips, de La 2. Esta vegada, ha estat mencionat a una publicació del bloc El Comidista: Cómo mejorar tus fotos de comida y que no parezca la de tu perro, publicat el 19 d’agost per motiu del Dia Mundial de la Fotografia.
En l’article, escrit per Lolo Rodríguez, s’explica que les xarxes socials, des de fa anys, s’han convertit en «un element omnipresent» perquè, explica, «ens hem acostumat a compartir centenars de coses que, abans, es quedaven reservades en l’àmbit privat». De la xarxa Instagram es diu que és El Dorado gastronòmic, per l’enorme potencialitat de l’app per fer d’escaparat del menjar. Ací entra en joc l’habilitat per immortalitzar el menjar i per economizar al màxim la llum i la tècnica en la fotografia alimentària.
~ p o b l e ~