Spheniscidae tornen amb nou singleSpheniscidae, projecte de llarg recorregut liderat per Íñigo Soler – una de les dos meitats de Mare- presenten “Los Más Felices” una cançó avançament del seu proper treball. Caracteritzats per un so de solatge melancòlic preparen el camí per a l’arribada a les orelles del públic del seu segon LP, després de la bona acollida entre la premsa local de La Historia Inempezable. El nou disc porta per títol Nuevo Espacio, i des de la banda el defineixen com un àlbum que “parla de dubtes i de caminar cap a allò desconegut sense saber si les passes són correctes o no, d’eixir de casa, notar que s’està començant alguna cosa, buscar respostes, guanyar, perdre i ser feliç”.

Observem un so més directe i elèctric que fa endevinar la línia del nou treball. Tot i això l’objectiu de construir atmòsferes que atrapen aquell qui escolta les seues històries no ha canviat. El disc encara no té data d’eixida, i ha estat produït per Sergio Devece a Stardust Studio.

Nuevo Espacio - Spheniscidae

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.