Sorpén a les xarxes la Muixeranga a colp de violí i loop

La Muixeranga Youtube

Fa dos dies que l’usuària Marta Vorolí Saxomofó va pujar un vídeo a Youtube interpretant La Muixeranga amb un violí i la tècnica loop i ja compta amb vora 2.000 repreducions. Poques per a considerar-se viral, però, una dada important per a un canal d’una anònima que només té 17 subscriptors.Es tracta de la jove Marta Margaix, qui publica vídeos molt puntualment des de fa 5 anys.

La paraula loop significa “bucle”. Amb un aparell, Marta Margaix grava les diferents parts musicals d’una mateixa cançó, la Muixeranga, amb un pedal de loop. Els baixos, la base rítmica i les 3 diferents melodies de violí. Al final del vídeo es veu el resultat d’esta combinació. La Muixeranga l’interpreta una sola persona, però, amb els ulls tancats, et semblaria que hi ha cinc persones al terrat.

No es tracta d’un canal amb un contingut regular i amb uns vídeos de gran edició. No obstant això, no cal tanta inversió tècnica per a gravar peces tan curioses com aquesta: un concert de violí amb un públic ben diferent.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.