Solar presenta ‘Ha terminado el juego’ amb un vídeo en directeFa ara just un any que Solar presentava el seu disc Ignición a l’Auditori de Teulada-Moraira amb l’espectacle en directe ‘Reflexiones de un cosmonauta errante’. La banda valenciana va realitzar un projecte de micromecenatge per tal de finançar una posada en escena única i irrepetible. El resultat es pot apreciar al video que han publicat hui: il·luminació espacial, orquestra, caracterització dels músics i els instruments i projeccions.

Durant l’any següent, Solar no ha girat massa degut als compromisos dels membres amb altres projectes. El líder de la banda, Mark Dasousa, s’ha vist inmers en diferents produccions que ha dirigit i realitzat al seu estudi d’Ondara. Un exemple de la seua tasca d’enguany com a productor és el nou disc de la banda pegolina de rock Smoking Souls Nòmades.

Solar - Reflexiones de un cosmonauta errante

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.