Set grups valencians confirmats per al Marearock 2017

Torna un any més el festival Mareaock. El millor punk i rock nacionals es concentraran els dies 21, 22 i 23 de juliol al Recinte Ferial de Rabasa d’Alacant. Aquesta serà la seua huitena edició i la sisena consecutiva, es consolida després d’alguns d’altabaixos en el passat.

De moment estan confirmats: Soziedad Alkoholica, Non Servium, El Noi del Sucre, Los Muertos de Cristo, Desakato, Mafalda, Kaos Urbano, Aspencat, Tremenda Jauria, Sons of Aguirre, Riot Propaganda, Juantxo Skalari Kluba, El Ultimo Ke Zierre, Los de Marras, Josetxu Piperrak & The Riber Rock Band,  Gritando en Silencio, VADEBO.

marearock

ELS GRUPS VALENCIANS DEL MAREAROCK 2017

Encara queden més confirmacions per al cartell del Marearock 2017 d’Alacant. Amb la dotzena de grups assegurats fins ara, ja podem veure la presència de set grups valencians: VADEBO, Los De Marras, Mafalda, RIOT PROPAGANDA, Aspencat i els castellonencs El Último Ke Zierre.

Amb la pilota valenciana com a rerefons, VADEBO porta ja dos LP publicats: Travesses (2015) i Actitud (Maldito Records, 2016). Tant el nom de les cançons com el del primer llarga durada dels VADEBO palesen eixapassió i referència al món pilotari. Ska, reggae, rock i protesta a la valenciana. Ara però, ja ha passat un any del darrer disc i ja ens han fet una bestreta amb el clip del nou senzill ‘El Corrent’ (Maldito Records). Un tema que tracta sobre ells, la ciutat on hi viuen i els actes que fa ú mateix per a millorar.Després de 3 anys sense novetats, Los De Marras sorpreneren amb la vitalitat de Surrealismo (Maldito Records, 2014), el seu cinqué disc. Els de València porten en marxa des del 1995 i són dels pocs grups de l’escena punk-rock valenciana que es mantenen en actiu.

Ni més ni menys que 14 treballs a la llum els dels castellonencs El Último Ke Zierre. A açò se li diu família nombrosa i constant, perquè porten rodant des del 1987. Segons ells un grup que “maihem tingut presa de res, ni ens hem marcat metes, ens hem dedicat a compondre i gaudir del grup sense cap pretensió”.Des de les profuniditats de Youtube, Sons of Aguirre assalta els festivals en esta edició del Marearock 2017. El youtuber comunista Masa Demócrata i el raper Día Sexto fan una oerfecta simbiosi musical en este nou grup que pren, d’una manera o altra, el relleu de LCDM.I més grups valencians: Mafalda, des de València amb el seu reggaecore, RIOT PROPAGANDA i Aspencat. Tots tres han portat novetats audiovisuals els darrers mesos i cal destacar el novedós docuclip d’Aspencat produït per Tresdeu Media. Els de la Marina anunciaren laturada del grup i ens han deixat temes mítics com ‘L’Herència’, ‘Quan Caminàvem’ o ‘Música naix de la ràbia’. La hibridació musical pren forma amb RIOT PROPAGANDA: Habeas Corpus i Los Chikos del Maíz s’uneixen de nou amb e millor rap polítc. Que tremole el sistema!L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.