Santero y Los Muchachos irrompran als Concerts de Vivers amb dos actuacions

santero1Amb les seues cançons invoquen als seus rockstars, desenfunden una música reposada plena d’aromes clàssics, i tracten cada tema amb un innegable aire tarantinià. Són les coordenades de Santero y Los Muchachos, la banda valenciana en plena irrupció que el proper 15 i 19 de juliol actuaran als Concerts de Vivers de València, en el context de la Fira de Juliol. Concretament la banda acompanyarà les actuacions de Quique González el dimarts 15, i la de Leiva el dissabte 19 de juliol. En ambdues ocasions l’actuació serà al voltant de les 21h de la nit.

Suposarà la gran estrena de Santero y Los Muchachos a la seua ciutat després de la posada de llarg a diferents sales com la sala valenciana Wah-Wah o el Costello Club a Madrid, el març passat. La consolidació d’un projecte nascut de la ment del cofundador i baixista de La Pulquería, Miguel Ángel Escrivá, decidit a passar de nou a l’acció després de trobar-se a si mateix tocant al metro de Nova York, replantejant el seu horitzó artístic.

Després del retorn, la formació, conformada per ell mateix, Joseman Escrivà, Marc Guardiola (Obrint Pas, La Pulquería), Soni Artal, Pepe Núñez ‘El Rubio’ i Pepe Escrivà, ha apostat pel rock més assossegat. Temes com ‘Gusano’, ‘Esté donde esté’, ‘Aún’ y ‘Buenos y malos’, balancegen entre escenes d’un western i passatges mexicans, colant-se entre les lletres un existencialisme visceral.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.