Sandra Monfort engega el seu camí en solitari amb Solar


Hi ha alguns tresors que es van conreant a poc a poc, amb molta cura, inclinació i passió. I aquest ha estat el cas de Sandra Monfort, que ha anat cuidant i evolucionant la seua música com un xicotet enigma, com un ens al qual calia custodiar fins que estigués preparat per a aflorar.


A Sandra Monfort l’hem pogut veure formant part de formacions com Xaluq o Marala, però aquesta primavera debutarà amb el seu primer disc Niño Reptil Ángel, un disc que cavalca entre la música tradicional, l’avantguarda i l’electrònica.


Solar és el primer single d’avançament de Niño Reptil Ángel: “Una cançó tan intensa, sòlida i delicada, que resulta dolorosa. I no és d’estranyar que passe això, ja que Solar vol ser una cançó de consol, una cançó de bressol de dol. Un crit d’acceptació per la pèrdua d’alguna cosa o d’algú. Però fins al més intens dels dolors, acaba trobant la seua cura, i per això Solar també és una espurna d’esperança. Allò que hem perdut, tornarà d’una altra manera. Tanquem una porta per a obrir una altra, per a deixar que el nostre jardí torne a florir“, afirmen des de Hidden Track Records.


Aquest primer single va acompanyat d’un videoclip dirigit per Elena Silvestre amb l’ajuda de Carlos Castelló. Al costat de Sandra Monfort ens conten: “vam construir la idea del vídeo sobre la base de la sensació de dualitat entre la nostàlgia del passat, del qual és difícil desprendre’s, i el pas a un futur alliberador anhelat. Ens agrada veure-ho com un vals de comiat“.Podeu llegir l'article original Sandra Monfort engega el seu camí en solitari amb Solar a la Tresdeu.com.


L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.