Revólver i Sidonie caps de cartell de les falles 2014

Els concerts de falles s’avancen una setmana
El concert de falles que organitza Amstel tindrà com a caps de cartell a Revólver i Sidonie. El proper 7 de març, al recinte dels Jardins de Vivers es podrà gaudir de més de 4h de música. Revólver i Sidonie (que estrenarà el seu disc Sierra i Canadá) conformaran el noms grans de l’esdeveniment musical prefaller, on a més actuaran grups valencians com Rulo i la Contrabanda, Delaire, Dezervers i els finalistes de Sona La Dipu 2013, 5th & Paniac.

L’entrada serà gratuïta, però hi caldrà una invitació de les milers que Amstel posarà a disposició mitjançant diverses promocions en xarxes socials, bars i altres actes…

Revólver
revolver6571Grup valencià format a 1988 i actiu fins el moment. El rock i el pop són la base de la seua música i la forma més senzilla per ells d’expressar-se. En la seua llarga trajectòria artística han publicat 16 discos, des de 1990 fins 2013 i han aconseguit movilitzar a una gran massa de gent. Alguns dels seus gran èxits són Duro de llevar, Es mejor caminar, Esta noche tengo más de lo normal, entre altres.

Sidonie
Grup català que sorgí a Barcelona a finals dels 90. El rock alternatiu, el psicodèlic i l’indie rock són els ritmes que marquen les seues lletres. Actius des del 97 han publicat 7 albums i presentaran l’últim Sierra i Canadá en aquest concert 2014. 

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.