Reviu la clandestinitat de la llei seca amb “Secret Club”

Cutty Sark ValenciaLa clandestinitat dels anys 20 desembarca a València amb “Secret Club”, un insòlit esdeveniment on es recrea a la perfecció l’estil clandestí dels speakeasies novaiorquesos per excel·lència.

Durant l’època de la llei seca, els locals secrets o “speakeasies” eren símbol de referència de les festes més distingides de Nova York. Una iniciativa de Cutty Sark que s’inspira en els principals locals clandestins que avui dia segueixen sent referents en l’oci nocturn de Nova York, tals com Apotheke o The Back Room.

A través d’una contrasenya, els convidats viuran l’ambient i cultura clandestina dels New York speakeasies, creats durant l’època de la llei seca. Jazz, swing i ballarins de burlesque s’encarregaran d’amenitzar la nit. Per a obtenir la clau secreta caldrà estar atents a la pàgina de Cutty Sark en Facebook, on se sortejaran les entrades.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.