Resultats Premis Ovidi 2014

Premis Ovidi 2014

Anit es va ajuntar al Teatre Micalet el bo i millor de la música en valencià del nostre país. Allà hi vam poder veure pràcticament a tot el món, la sala estava de gom a gom. Una nit molt emotiva en la qual es premiaren a la seua trajectòria a Tres Fan Ball, juntament amb l’honorífic que recaigué a la Revista Tres deu compartit amb els blogs i xarxes socials que existeixen i que donen suport a la música que es fa en valencià.

Els guanyadors indiscutibles de la nit foren el nou projecte dels alcoians Hugo Mas i Arthur Caravan, emportant-se els principals premis com el de cançó, arranjaments o millor disc rock. Al final del text podreu veure tots els Premis Ovidi 2014.

El toc humorístic el va posar el showman Eugeni Alemany que presentava la gala enguany. Construint un personatge fictici inspirant-se en Conchita Wurst, Conxeta Figatell. Començà la gala com si dels MTV Awards es tractara. Les comparacions dels nostres artistes amb altres artistes i grups internacionals va provocar moltes rialles entre el públic.

La nota dissonant fou quan va eixir el representant de l’SGAE a València a entregar un premi. Entre el públic es varen sentir diversos xiulits. Al parlament final Manolo Miralles en el seu discurs va defensar-lo, comentà que des de la institució estaven donant passos per a ajudar més el sector.

PREMIS OVIDI 2014
Millor disc de cançó: Tomàs de los Santos i Borja Penalba: Dones i dons Millor disc de folk: Sitja: Good Laboratory Practices Millor disc de pop: Novembre Elèctric: Intacte Millor disc d’electrònica i rap: We Are Not Brothers: No som germans Millor disc de rock: Hugo Mas i Arthur Caravan: Wegener Millor maqueta: Bluesfuckers: Bluesfuckers Millor lletra: Havanera de Vicent: Sis Veus per al Poeta Millor cançó: Terres rares: Hugo Mas i Arthur Caravan Millors arranjaments i producció: Hugo Mas i Arthur Caravan: Wegener Millor disseny: 3.0 / 3.1, d’Orxata. Wegener, d’Hugo Mas i Arthur Caravan. (compartit) Millor videoclip: Somnis de lluna, d’Obrint Pas. Autor: Josep Pitarch (Causa.org).

Foto: El Temps.cat

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.