Renaldo & Clara presenten a València ‘Fruits del teu bosc’

Renaldo & Clara València

Les cançons de Renaldo & Clara són un secret a cau d’orella, un secret que poc a poc es va escampant, sense pressa però amb fermesa. Aquest grup lleidatà porta ja un temps deixant-nos pistes. Ja han tocat en festivals com el BAM, el Faraday, el Primavera Club o el Vida Festival, i ara encaren el repte del primer disc llarg: “Fruits del teu bosc” (Bankrobber, 2014). Deutors del folk britànic dels 70, de l’indie més minimalista i també del Donosti Sound, Renaldo & Clara sorprenen amb unes cançons subtils però carregades de detalls.

Detalls que podrem escoltar en directe -després d’algun temps- a València, concretament el pròxim dijous 1 d’octubre a la mítica sala el Loco Club.

Renaldo & Clara estaran acompanyats per la formació d’Alcoi Júlia, representants de l’última fornada de pop-indie valencià. Com ja vam destacar a la Tresdeu el passat mes de març presentaven el seu disc debut ‘Nuvolàstic‘ (Malatesta, 2015) a la Sala Russafa acompanyades per Miquel Serra i Es Declivi (Joan Colomo, Joan Pons ‘El Petit de Cal Eril i Mau Boada ‘Esperit!); i ara faran d’amfitriones de Renaldo & Clara.

El concert començarà a les 21 hores de la nit al Loco Club. Les entrades (a 7 euros) es poden comprar a través de Ticketea. Vos deixem amb l’últim videoclip.L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.