Reguetonet ballador amb Novembre Elèctric i la Fúmiga

Novembre Elèctric presenta ‘Et devia un reguetón’, un nou senzill vital i juganer que s’acompanya d’un videoclip i que compta amb la col·laboració d’Àrtur Martínez, cantant de la Fúmiga. Aquesta nova cançó suposa el punt de partida de la celebració dels deu anys de la banda, que es va formar al 2014 i que ara creix amb dues noves incorporacions: Tono Hurtado i Elena Játiva. Enguany, la banda anirà desgranant noves cançons amb diferents sorpreses que marcaran un punt d’inflexió i posaran en valor la primera dècada de vida del projecte.


‘Et devia un reguetón’ s’allunya dels anteriors registres de Novembre Elèctric i parteix de la idea del reguetón com a paraula tabú dins del món de la música rock i indie i apel·la a cantar a les alegries de la vida amb un ritme ballable i una lletra plena de joc i vitalitat. “Hem sigut apòstols de les cançons tristes durant deu anys, fills de l’indie i responsables de discos plens de nostàlgia i malenconia, però ara demanem disculpes i preguem per un món ple de somriures, no tot serà cantar penes”, explica Yeray Calvo, cantant i compositor de Novembre Elèctric.‘Et devia un reguetón’ té lletra de Yeray Calvo i composició de Novembre Elèctric i ha estat gravada al gener de 2024 a Malamute Estudio, amb producció i mescla de Tono Hurtado i màster d’Ultramarinos. El videoclip que acompanya aquest nou tema ha anat a càrrec d’Alain Duplaa i Javier López i es va rodar a Macastre al desembre de 2023. Prèviament a l’eixida d’aquesta nova cançó, Novembre Elèctric van llançar al febrer una versió del seu èxit ‘La sed’ amb Elena Játiva i Samuel Reina, que incorpora a mode de conclusió el text del poeta Alfredo Cuervo Barrero, ‘Queda prohibido’ i que anava també acompanyat d’un vídeo.


Durant el mes de març, Novembre Elèctric posaran en marxa la plataforma de col·laboració per als seus seguidors, un sistema que la banda ja va provar amb èxit amb el seu anterior disc i que permet participar en el projecte del nou treball per escoltar les cançons en primícia i obtindre diferents tipus de recompenses. Properament també s’anunciaran les primeres dates de concerts per aquest any d’aniversari.


Podeu llegir l'article original Reguetonet ballador amb Novembre Elèctric i la Fúmiga a la Tresdeu.com.