Ready Steady Bang, una de les apps més addictives!

A la Tres deu continuem portant-vos app’s curioses i jocs més adictius per als vostres smartphones. Aquesta setmana vos parlem del Ready Steady Bang, un senzill i bonic joc de duels d’estil “píxel art” en el què haurem de ser el més ràpid que puguem tocant la pantalla per eliminar als nostres contrincants. Ready Steady Bang App

Podrem jugar cara a cara amb un amic en una sola pantalla en la manera de 2 jugadors o picar el dit al gatell contra 32 cowboys contrincats a cada qual més ràpid i recollir un tresor d’èxits en el camí.

A més a més conforme anirem progressant podrem anar col·leccionant les “morts”, durant el joc els pistolers més lents cauen a terra d’una manera diferent. A mesura que vas passant el joc se’n desbloquegen millors i divertides morts vaqueres úniques fins a un total de 31 diferents.

Amb uns gràfics minimalistes i unes cuidades animacions ens trobem amb un joc que farà que ens enganxem i vulguem guanyar a cada un dels enemics disponibles. Ready Steady Bang App Ready Steady Bang és un joc universal, el podrem trobar tant per a iOS (en la seua versió per a iPhone i iPad) com també per a Android (per a smartphones i tablets).

INSTAL·LAR “Ready Steady Bang“. A l’App Store // Al Google Play.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.