Raimon actuarà al Liceu i a cinc universitats europees per commemorar els 50 anys del seu debut a Barcelona

El desembre farà 50 anys de la primera actuació de Raimon a Barcelona. L’aniversari no passarà desapercebut i, durant els propers mesos, s’han preparat un seguit d’actes per commemorar aquesta cita. Així doncs, el cantautor oferirà una gira de concerts per 5 universitats europees, es presentarà a l’Arts Santa Mònica, l’exposició “Raimon, al vent del món”, se li farà un homenatge a la filmoteca i, com a cirereta del pastís, actuarà al Liceu, en un concert que es gravarà en CD i DVD.

Berlin, Luxemburg, París, Londres i Roma, aquestes són les cinc ciutats que acolliran la gira europea de Raimon per celebrar el seu cinquantè aniversari del debut a Barcelona. Seran concerts a les universitats que aniran precedits de xerrades i col·loquis. La gira durarà del 28 de setembre al 30 d’octubre i serà l’inici dels actes de celebració. A partir del 7 de novembre, l’Arts Santa Mònica inaugurarà l’exposició titulada “Raimon, al vent del món”, amb un recull d’obres d’art dedicades a ell, fotografies de cartells i portades de discos, una col·lecció de cartells originals… També la Filmoteca de Catalunya dedicarà quatre sessions cinematogràfiques al de Xàiva.

La culminació d’aquesta celebració arribarà el 30 de novembre, quan el cantautor pujarà a l’escenari del Liceu per oferir un concert que es preveu màgic i que s’enregistrarà per la posterior edició d’un CD/DVD. Tot això per commemorar aquell primer concert que Raimon va fer, l’any 62, al Teatre Fòrum Vergés de Barcelona.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.