‘Radar valencià’: Les novetats musicals per a estes pasqües


id="playht-iframe-wrapper"
style="display:flex; max-height:90px; justify-content:center">
allowfullscreen=""
frameborder="0"
scrolling="no"
class="playht-iframe-player"
data-appId="cBX2OEe3i"
article-url="https://www.tresdeu.com/?p=35766"
data-voice="ca-ES-AlbaNeural"
src="https://play.ht/embed/?article_url=https://www.tresdeu.com/?p=35766&voice=ca-ES-AlbaNeural&config={"width":"100%","height":"90px","alignment":"center","title":"Audio","message":"Hello","download_text_button":"Download"}"
width="100%"
height="90px"
style="max-height:90px">


Arriba el bon temps i amb les vacances ben a prop, ens posem a buscar les novetats musicals que arriben. I sí, l’abril ha vingut carregat de nous treballs d’artistes que estàvem esperant com el nou disc de “Rap d’arrel” de Tesa, “Guaret” d’Auxili, “Atlantis” de JazzWoman, o, fa relativament poc també, els treballs de Cactus “Mode avió” i de Xavi SarriàCausa“.

Així que fent una bona recerca i actualitzant la nostra llista de Spotify “Radar valencià“, hem trobat aquestes cançons que no poden faltar tampoc, en la teua llista.

Sinestèsia – Mo’roots

Un viatge per a trobar la “Sinestèsia” que tant protagonitza la lletra d’aquesta cançó. Un viatge per deixar-te portar amb aquesta música que, Mo’roots, ens un aire ben fresc. 


Era glacial – La Ruba i Gem

Tono Hurtado està al darrere d’aquesta cançó, La Ruba ens regala “Era glacial” junt amb la col·laboració de Gem. Una cançó que ens parla de tot allò que enyoràvem, durant els temps més complicats i difícils de la pandèmia. Aquest tema forma part del nou EP que van publicar en febrer. 


A prova de Bales- Cactus i Dupla

Després d’ A la valenciana”, Cactus ens presenta “A prova de bales” junt amb Dupla. Dues cançons que formen part del seu recent disc “Mode avió” que acaba d’eixir del forn amb cançons ben marxoses per a fer comboi.

Un videoclip de Tresdeu Media que compta amb la direcció de Lluís Mosquera. 


No sé muy bien – Lisasinson

Lisasinson tornen a la càrrega amb “No sé muy bien“, un tema que està tenint una bona acollida. Miriam, coneguda artísticament com a Laborde, i Paula ens regalen aquesta cançó on, de nou, tornen als ritmes, melodies i lletra addictiva que sempre ens mostren a cada cançó. 


L’últim anhel – Arsènic i La Fúmiga

Si juntes a aquests dos grups, res pot anar malament. Amb “L’últim anhel”, Arsènic ens va donar eixa sorpresa que l’explosió d’adrenalina era possible amb La Fúmiga. 


No cambies tu andar- Alba Reche

I, per últim, heu d’afegir a la vostra llista “No cambies tu andar”. Alba Reche torna a la càrrega amb aquesta cançó tan tendra i íntima que ens ha arribat a tots els cors, amb la veu tan dolça que sempre ens regala. 


 


Podeu llegir l'article original ‘Radar valencià’: Les novetats musicals per a estes pasqües a la Tresdeu.com.


Més notícies

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.