Prozak Soup publiquen ‘Imbècil’

La nova banda liderada per Joan Palomares (Vertígen) va publicar ahir 2 de juny el seu primer treball. ‘Imbècil’ és un LP de 10 cançons amb les que Prozak Soup es presenten. La banda ofereix una novedosa proposta de post-hardcore amb elements de l’electrònica i el hip hop, amb sonoritats que de vegades poden recordar bandes actuals com els americans Attack Attack! o fins i tot els Orxata.Fa cosa d’un mes Prozak Soup sorprenien amb la publicació de la cançó d’avançament ‘La Clau’. Era evident que estavem davant d’una proposta ben original a la música feta en la nostra llengua. Però ara confirmem que no és sols això, sinò que estem davant d’un disc ben singular en tot el panorama musical valencià. Ben vist les propostes de Palomares si alguna cosa tenen en comú és eixa espècie d’autenticitat aborigen.

Això no significa però, que no trobem referències musicals amb els seus projectes anteriors, sobretot si hem escoltat el l”Intent de poema’ de Vertígen en la seua aventura amb Josep Nadal. A Prozak Soup a més, Palomares està acompanyat d’alguns companys d’aquest darrer projecte, com el bateria Marcos Sarió (Shadows of the Sunshine, P84, Vertígen).

Si voleu adquirir la vostra còpia exclusiva, artesanal i limitada del disc, encara podeu particpar al Verkami que està en marxa per fer possible aquesta edició. El grup anunciarà prompte la seua gira d’estiu, per a la que ja han confirmat la seua presència al Feslloch ’14.

verkami_6eecc1d59d234b8080cb3508feb5edbb

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.