Polisònic Festival: músiques del món a la Safor

Polisònic festivalUn any més es celebra a Gandia una nova edició del Festival Internacional de Música de Gandia: Polisònic. Amb l’objectiu d’amenitzar els estius culturals a la capital de la Safor, i continuant amb la tradició dels darrers anys, el cartell d’aquesta edició és un recull que viatja per les músiques del món amb una àmplia pluralitat d’estils, ritmes i conceptes que conformen el divers panorama cultural global.

Música fado, ritmes brasilers i cubans, flamenc, rock & roll, swing o boogie- woogie composen les 8 actuacions programades en aquesta edició que l’organització espera que es convertisquen en un agradable viatje per les músiques del món.

Els artistes que actuaran enguany entre el 25 de juliol i el 16 d’agost són Miguel Ángel Escorcia i la San Francisco Big Band (rock 50′ i 60′), Thris Morell (música brasilera), Travellin’ Brothers (rhythm & blues), Névoa (fado), Domisol Sisters (anys 30′), Unión Habanera (música cubana), Wax & Boogie (boogie-boogie i blues) i Azerí Flamenco (flamenc).L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.