Perros Daneses homanatgen Estellés al Teatre del Raval de Gandia

Perros Daneses Homenatge Estellés Teatre del Raval GandiaLa companyia valenciana de teatre Perros Daneses representa hui a les 22h30 al Teatre del Raval l’obra Un entre tants. Homenatge a Vicent Andrés Estellés. El muntatge, com s’aprecia al seu títol, és un reconeixement a la figura i l’obra del poeta valencià que fou un dels principals renovadors de la poesia contemporània en la nostra llengua.

L’espectacle, estrenat en desembre de 2013 al Teatre Tívoli de Burjassot, ciutat natal del poeta, contempla una barreja de cant, música, dansa, teatre i poesia posant de manifest l’eclecticisme que reverencia la humilitat d’un poeta a qui la societat valenciana no es cansa de recordar. El títol de l’espectacle fa referència a un disc d’Ovidi Montllor i Javier Sahuquillo, director de l’obra, l’ha escollit per retre aquest particular homenatge a Estellés i que ell mateix reconeix com “un homenatge diferent a tots aquells homenatges que se li han rendit”.

Perros Daneses Homenatge Estellés Teatre del Raval GandiaEl treball de l’autor i director teatral Javier Sahuquillo, de qui es diu que és un dels noms a seguir en el panorama escènic valencià actual, està vinculat a la companyia de teatre Perros Daneses amb la qual continua treballant després de l’exitós Un entre tants. Homenatge a Vicent Andrés Estellés, que va ser premiat com a millor espectacle de l’any 2013 per part del públic de la sala Russafa de València.

De matí, però, seran els estudiants d’instituts de Gandia i comarca els que veuran l’espectacle en la campanya escolar del Teatre del Raval. I, després de la representació, els alumnes i professors tindran l’oportunitat de fer una xarrada-col·loqui amb els cinc actors de l’obra: Laura Sanchis, Pau Gregori, Santiago Martínez, Paloma VillardePablo i Diego Ramírez.

L’entrada la podràs adquirir allí per 10€, pots reservar al telèfon 962 866 532.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.