Paula Llorens presenta ‘Lluvia’ a la Matilde Salvador

Lluvia teatre Paula LlorensLa Sala Matilde Salvador acull l’estrena a València de l’espectacle Lluvia, una obra de teatre escrita i dirigida per l’actriu, directora i guionista canalina Paula Llorens i protagonitzat per Isabel Dugo, Gustavo Galindo, Fernando Gómez, així com la mateixa directora.

Reme, Pedro, Lucía i Sergio són els protagonistes d’aquest drama carregat d’humor. Dues parelles que es reunixen en un aparent sopar de vells amics.  Sovint es compara la vida amb una partida o un joc… Als quatre protagonistes d’aquesta història, no els quedarà una altra que moure la seua fitxa i esperar que els altres facen els seus moviments.

El muntatge naix de la necessitat de reflexionar sobre l’obstinació constant de las persones per aparentar ser feliços i fingir ser el que no són. Una estructura de situació, un únic espai i la tensió entre contenció i explosió dels personatges seran els principals ingredients d’aquesta obra, que es representarà a la sala Matilde Salvador els dies 16 i 17 de novembre (19h).