Pau Alabajos llança nou videoclip en exclusiva TresdeuEl cantautor valencià Pau Alabajos ha presentat hui a la revista Tresdeu el single avançament del seu nou àlbum L’amor i la ferocitat. La cançó porta per títol ‘La transició modèlica i la mare que m’ha parit’ i conforma una crítica mordaç a la transició política espanyola de 1978 i els seus deixebles. Una lírica crítica que s’estén de manera natural a la hipocresia institucional i a la falsedat dels governs que malvenen el País i la seua gent.

Quant al vídeo, està realitzat conjuntament per Tubal Perales (Mésdemil) i Pau Berga (Tresdeu Media) i plasma mitjançant el simbolisme de la dansa l’alçament d’un poble fart de contes de fades; fart de que se li riguen a la cara. Les ballarines Andrea Torres, Julia Irango i Paula Pachón donen vida a aquest relat, rodat al Teatre de la Unió Musical de Llíria.

En l’apartat musical, tenim l’oportunitat de tastar les noves sonoritats que vestiran el nou disc del cantant torrentí, enregistrades a Nashville (Tennesse, EUA) als estudis Alex The Great, amb la producció artística i arranjaments de Brad Jones.

Pau Alabajos, l’amor i la ferocitat
L’amor i la ferocitat és el títol del sisé disc de Pau Alabajos. Es tracta d’un projecte arriscadíssim i molt personal, que suposa un abans i un després en la seua discografia. Gravat en directe, sense claqueta, amb tota la cruesa analògica dels amplificadors de vàlvules i la veu despullada, sense filtres ni maquillatge de postproducció.

L'altaveu.cat utilitza cookies (galetes) per oferir-te una millor experiència. Clicant "Accepto", consenteixes l'ús de galetes al teu dispositiu tal i com descrivim a la nostra política de cookies.